Fragment Tote Bag – Olive Green

(3 customer reviews)

RM45.00

Keep your essential belongings inside this bag and you are good to go in style!

  • Size: 17.5″ x 15.5″ (Can fit in A3 paper size)
  • Material: Twill Cotton Canvas
  • Color: Olive Green
  • Additional feature: 2 slots inside pocket

***The graphic displayed in this picture may be slightly different from the actual color due to several factors such as lighting and screen resolution

Availability: 20 in stock

Weight 0.5 kg

3 reviews for Fragment Tote Bag – Olive Green

  1. aylasabrinawlb (verified owner)

    Certainly not made from your average tote bag material, top notch quality and of course, made with love! Oh, and it comes with complimentary charcoal face wash! ❤️❤️

  2. iera noriz (verified owner)

    okay i nk bg feedback sikit totebeg sumpah naise gila. dh la jahitan kain dia kemas je pstu lawa. beli satu pun dpt free gift ni i yg beli 3 lg la byk free gift hehe so korang beli la

  3. Afiq amirul (verified owner)

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera,okay ini sedikit feedback drpd sy tentang produk ini,first of all,sy sgt suka material totebag ni sbb bg sy dia lain drpd material totebag ii yg sy pernah beli,sgt selesa dan lembut,yg penting berkualiti,tmbh pulak dgn jahitan dia yang kemas luar dan dalam,plus dgn jahitan logo kecil stail seratus di bahagian tepi totebag tersebut,sgt stylo.utk saiz dia pulak,dia tak terlalu besar and tak terlalu kecik,saiz dia sederhana,and ruang dalamnya pun cukup besar and muat utk letak laptop,buku ii atau sebagainya,bahagian dalamnye juga ade ruang utk letak kunci,fon,pen atau sebagainya,last ,utk printing designnye pulak,sgt simple and nice iaitu stail seratus.okay itu sahaja sedikit honest review dprd sy

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…